preloader

CauSoundBoi

⏱️ 17 hores
📍 Plaça de l’Ajuntament

Com cada any, l’animació infantil donarà el tret de sortida del festival! Prepareu-vos per a un espectacle d’animació 100% musical i en directe, dirigit a un públic familiar amb un aire fresc, dinàmic i festiu. El show ofereix cançons i danses de tota mena i de repertori propi, que van des de la rumba al funky, passant per l’ska i el rock’n roll.

Durant tot l’espectacle, cercaran la complicitat i participació de tot el públic: xics i grans.

⏱️ 18:30 hores
📍 Plaça de l’Ajuntament – Jardins de l’Ateneu Santboià

La Txaranga de la Colònia Güell arriba per omplir de música i alegria la nostra festa! Amb la seva energia desbordant i ritmes contagiosos, aquesta banda ens farà ballar i gaudir com mai de camí als Jardins de l’Ateneu.

Coneguts per la seva capacitat de fer vibrar el públic, oferiran un repertori variat que va des de temes clàssics fins als èxits més actuals.

⏱️ 19:45 hores
📍 Plaça de l’Ajuntament – Jardins de l’Ateneu Santboià

La Porca Ventura és una banda de Cassà de la Selva que arriba amb molta il·lusió per fer-nos ballar i gaudir. Aquest grup de nova creació està format per excomponents de Burman Flash, President Xai i Trast, aportant una gran experiència musical.

Amb un estil únic, versionen cançons en català, portant-les al seu terreny amb un aire festiu i ballable. Prepareu-vos per una actuació plena d’energia i passió que no deixarà ningú indiferent!

⏱️ 21 hores
📍 Jardins de l’Ateneu Santboià

Ruïnosa y las Strippers de Rahola és un grup de subnopunk travestí de Barcelona. El seu senyal d’identitat és la mescla de la performance i l’estètica del món Drag amb el so i l’identitat punk, indie i rock.

En els seus directes es pot gaudir d’un espectacle elèctric, energètic i molt teatral, amb maquillatges esperpèntics i lletres mamarrachas i iròniques sobre la comunitat LGTBI, la política, la religió…

⏱️ 22:30 hores
📍 Jardins de l’Ateneu Santboià

Passarem la mitjanit amb Àlex Gruess, un DJ 100% santboià. Conegut per les seves sessions a la Masia de Sant Boi, ha actuat en diversos esdeveniments culturals i ha punxat a llocs emblemàtics com la Sala Salamandra i la Sala La Mirona.

El seu estil ha captivat a audiències de tota Catalunya. Les seves mescles enèrgiques segur que ens fan passar una nit plena de ritme i diversió!

⏱️ 1 hores
📍 Jardins de l’Ateneu Santboià

Per acabar la festa, comptarem amb el DJ Set Sudor 100K, de la mà dels dj’s: Meyd i Fresh Cobo. Un duet barceloní que es va iniciar l’any 2018, tancant els esdeveniments de SUDOR amb els hits de sempre i del moment de reggaeton, trap, hip-hop, afrobeat i més.

Avui dia ja han actuat als clubs més emblemàtics de la ciutat comtal i han compartit escenari amb artistes consolidats a l’escena nacional.

We use cookies to give you the best experience.